MENY STÄNG

Unikt projekt

Badis

I den gamla badrestaurangen beläget mitt i vackra Fjällbacka uppför vi sju exklusiva paradvåningar fördelade över fyra plan. Alla med majestätisk utsikt över Fjällbackas hamninlopp.

Projektöversikt

FASTIGHETSFAKTA

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Byggstart: planerat 2022
Boarea: 130-180 m²
Antal rum: 3-4

ADRESS

Utsiktsgatan 10, Fjällbacka

SAMARBETSPARTNERS

Arkitekt: Tengbom arkitekter
Finansiering: Fiskaregården

Med havet utanför dörren

Badis, Fjällbackas badrestaurang som funnits sen 1937, hade under sin storhetstid både Ingrid Bergman och societeten som lunchgäster. På samma historiska mark bygger vi ett helt nytt Badis innehållande sju exklusiva våningar fördelade över fyra plan.

Läget kan inte bli bättre, omringat av mysiga Fjällbacka och med vågskvalp utanför dörren. Här kommer alla våningar få en oslagbar utsikt då byggnadens första plan ligger 7,3 m över havet. Ungefär samma avstånd som du har till vattnet.

Nedanför kommer det finnas en nybyggd kaj som förgyller området ännu mer, och det är via den kajen du når din båtplats som ingår i lägenheten. Lägenheterna kommer ha materialval av främsta kvalitet med bland annat handgjorda kök och förvaringslösningar. Vill du dessutom få den inredd så kommer det finnas avtal med en av de bästa inredningsfirmorna. Bekvämligheter såsom städ eller matleverans kommer också vara möjliga. För ska du bo på Badis så ska du ha möjlighet att tillbringa så mycket tid du bara kan att avnjuta utsikten.

Utsikten

Vyn från terassen

Tidplan

Detaljplanen har vunnit laga kraft och en bygglovsansökan är inlämnad. Nu följer kommunens handläggningstid med en förhoppning om ett beviljat bygglov senast den 3 juni. I samband med denna processen för bygglovet kommer projektet offentliggöras i sin helhet.

När bygglovet är beviljat kommer lägenheterna gå ut till försäljning och byggnation kommer påbörjas när lägenheterna är slutsålda. Planen är att detta sker under sensommaren/hösten 2022 med en inflyttning under första kvartalet 2024.


KLICKA HÄR FÖR ATT GÖRA EN INTRESSEANMÄLAN

Genom att skicka in en intresseanmälan godkänner du att Fiskaregården behandlar dina personuppgifter i enlighet med integritetspolicyn för intresseanmälan. Läs mer

VID ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA:

Magnus Clavegård
0708 73 20 00