MENY STÄNG

En oas i Fjällbacka

Bräckehöjden

Ett lugnt och harmoniskt tomtområde med panoramautsikt över skärgård och natur. Beläget på en hylla mitt emot Fjällbacka Golfklubb kan du här bygga ditt drömhus i en modern arkitektonisk miljö präglad av enplanslösningar och natursköna fasader.

Projektöversikt

FASTIGHETSFAKTA

Plats: 58.615476, 11.301645
Upplåtelseform: Friliggande tomter
Antal: 45
Försäljning: Q1 2024
Tomtarea: 400-1270 m²
Tillåten husstorlek: ca 140 m²
Pris: från 1,8 MSEK

PARTNER

Werner Projekt Fjällbacka AB

Bygg ditt drömhem

Söker du en plats att uppföra ett hem i modern arkitektur stil med magnifik utsikt och närhet till golf, skärgård och natur? Vill du dessutom bo i närheten av västkustens pärla, Fjällbacka? Då är detta område definitivt något att överväga. Här kan du skapa ditt drömhem och leva i harmoni med naturen och omgivningarna.

Utsikt mot väster

Området, beläget på en höjd, erbjuder en magnifik utsikt över skärgård och natur. Dessutom ligger alla tomter i västerläge, vilket ger solsken större delen av dagen och möjligheten att njuta av den spektakulära solnedgången.

Omgivning

Få platser kan erbjuda den perfekta kombinationen av närhet till golf, båtliv, naturlandskap och charmiga Fjällbacka. Här kan du njuta av spektakulära rundor på Fjällbacka Golfklubb, utforska skärgården med båt, njuta av den omgivande naturens skönhet eller upptäcka allt vad Fjällbacka har att erbjuda. Allt inom bekvämt gångavstånd.

Området har också en lugn och harmoniska atmosfär. Det är en plats där du kan koppla av och komma bort från stress och ljud. Här kan du verkligen känna dig nära naturen och njuta av frisk luft och natursköna vyer. Det är den perfekta platsen för avkoppling och för att skapa minnen med familj och vänner.

Arkitektur och byggarea

Den arkitektur som tillåts i området är modern och utmärks av enplanslösningar som kännetecknas av större glaspartier, vilket ger fantastiskt ljus och spektakulär utsikt. Fasaderna är harmoniskt integrerade med den natursköna omgivningen.

Tomterna kommer vara av varierande storlek där du tillåts uppföra hus i med storlek på cirka 140 kvadratmeter. Det finns även möjlighet att bygga attefallshus, vilket ger extra flexibilitet för boendebehov och möjligheter att anpassa efter familjens önskemål.

Fjällbacka

Fjällbacka har alltid varit västkustens pärla. Skärgården utgör den vackraste delen av västkustens arkipelag och det tätbebyggda fiskesamhället med de bevarade kaptenshusen är något alldeles extra. Under senare år har dessutom restaurangutbudet utvecklats explosionsartat. Med stjärnkocken Thomas Sjögren på Stora Hotellet i spetsen finns idag en mängd restauranger med olika koncept. Detta har också gjort att samhället lever sommar som vinter då vissa restauranger har öppet året om.

KLICKA HÄR FÖR ATT GÖRA EN INTRESSEANMÄLAN

Genom att skicka in en intresseanmälan godkänner du att Fiskaregården behandlar dina personuppgifter i enlighet med integritetspolicyn för intresseanmälan. Läs mer

VID FRÅGOR , VÄNLIGEN KONTAKTA:

Tomas Järund
Marknad- & kommunikationsansvarig, Fiskaregården
0704-45 50 87
tomas.jarund@fiskaregarden.com

Eller besök oss på:
Falkevägen 3
457 40 Fjällbacka