MENY STÄNG

Fastighetsutveckling med
Fiskaregården

Med vår erfarenhet kan du känna dig trygg i att fastighetsprojektet kommer i hamn. Precis på det sätt som vi kommit överens om.

Fastighetsutveckling med ett helhetsåtagande

Fiskaregården är en av få aktörer på marknaden som erbjuder en helhetslösning för fastighetsutveckling som inkluderar finansieringslösningar. Det innebär att vi kan ta ansvar för hela processen, från idé till färdigt hus. Ja, till och med förvaltning.


Projektledning

Genom våra helhetslösningar kan vi ta ansvar för hela projektet och se till att allt löper enligt de planer vi gjort upp. Vi verkställer projekt, hanterar samarbetet med kontroll- och kvalitetsansvarig byggledare och leder byggmöten med entreprenadbolag.


Arkitektur och konceptutveckling

God arkitektur och känsla för detaljer och kvalitet är oerhört viktigt för oss. Därför samarbetar vi med Tengbom arkitekter – en av Sveriges främsta arkitektbyråer – för att sätta rätt koncept för varje enskilt projekt.


Finansiering

Många byggprojekt tar slut innan de ens börjat, eftersom man inte hittar finansiering eller på grund av att den är för dyr. Det är inte ett problem med oss, eftersom vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar.


Bygglovshandlingar

Som projektledare hanterar vi processen med att skaffa bygglovshandlingar tillsammans med arkitekten och byggaren. Gemensamt ansvarar vi för de olika delarna.


Byggprojektering

Vi tillhandahåller både projektledning och hantering av de krav som ställs på byggprocessen genom våra egna jurister, som har särskild expertis kring entreprenads- och fastighetsjuridik.


Legala krav och upprättande av bostadsrättsförening

Att bilda bostadsrättsförening kan vara både dyrt och krångligt. Vi tar ansvar för den ekonomiska kalkylen, de juridiska utmaningar och registrerar föreningen hos bolagsverket.


Marknadsföring & försäljning

Vi arbetar både med reklambyrå och mäklare för att säkerställa att fastigheterna får maximal exponering på marknaden. Tillsammans ansvarar vi för att försäljningen går smidigt och enkelt.

PROCESS

Så här kan vi samarbeta

 1. park

  Vi tittar på tillgänglig mark

  Har ni mark eller letar ni? Behöver ni hjälp att värdera möjligheter? Vi är med er hela vägen och tar fram de tidiga kalkylerna för att säkerställa en god investering.

 2. Vi tar fram koncept

  Tillsammans med er och våra duktiga arkitekter på Tengbom arkitekter, tar vi fram koncept som passar platsen där fastigheterna ska stå. Och människorna som ska bo där.

  measure
 3. measure

  Vi ser över finansieringen

  Vi hjälper till med skräddarsydda finansieringslösningar.

 4. Vi planerar och projekterar

  Med lång erfarenhet följer maximal smidighet när vi går från planeringsstadiet till slutfört arbete. Vi ser såklart till att resultatet blir det vi kommit överens om.

  carpenter
 5. social media

  Vi marknadsför och säljer

  Tillsammans med skickliga reklambyråer och mäklare lanserar vi fastigheterna på marknaden och ser till att de når rätt köpare