MENY STÄNG

Lokaler

Vi investerar i fastigheter och människor. Våra kunder är vårt fokus och tillsammans vill vi skapa långsiktiga relationer. Därför satsar vi alltid på att erbjuda våra hyresgäster lokaler som är skräddarsydda för dem och deras verksamhet. Vi är lyhörda för kundens behov och anpassar våra lokaler därefter. Vårt mål är alltid att öka värdet i fastigheterna och verksamheterna som finns i dem.

Mer värde för kunden

Rätt verksamhet på rätt plats skapar långsiktiga relationer, vilket är viktigt för både oss och våra hyresgäster. Därför är vi lyhörda för kundens behov och anpassar våra lokaler därefter. Och vårt mål är alltid att öka värdet i fastigheterna och verksamheterna som finns i dem.

Söker ni nya lokaler?

Vi har lediga lokaler just nu.
Kontakta magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Information för befintliga hyresgäster

Är du hyresgäst i någon av våra fastigheter?
Gå in på hyresgästsidan för mer information och kontaktuppgifter.

Läs mer

FASTIGHETSBESTÅND

Våra fastigheter


Kristineholmsvägen 26A & 26B

Fastigheten Alingsås Herrgården 8 & 10

Denna fastighet har en total uthyrningsbar yta om 3 540 kvm och innehåller butikslokaler, kontor-, lager- och restaurangverksamhet med bland annat Mekonomen och Carglass som hyresgäster.


Överstegatan 1

Fastigheten Göteborg Lunden 61:7

Byggnaden uppfördes 1952 och inrymmer ett plan ovan mark, samt även källare. På de 425 kvadratmetrarna finns flera olika kontor, personalutrymmen och lager.


Von Utfallsgatan 14A

Fastigheten Göteborg Sävenäs 170:18

På fastigheten finns två industribyggnader i ett till två plan. Byggnaderna innehåller bland annat varmlager/verkstad, kallager, kontor och konferensrum.