MENY STÄNG

Media

Hos Fiskaregården är det alltid något som händer. Nedan finner du information om större händelser i bolaget samt kontaktpersoner och länkar till våra sociala medier.

Senaste från Fiskaregården

Nyheter

23 maj 2024

Lyckad inflyttning i Badis Fjällbacka

Efter knappa 2 års omsorgsfull byggnation har nu Fiskaregården överlämnat lägenheterna i brf Sandhagen i Fjällbacka till sina kunder. Byggnaden som i folkmun kallas Badis innehåller sju majestätiska lägenheter med exklusiva materialval och ett unikt läge med utsikt över Fjällbacka skärgård. Alla lägenheter har sålts och tillträtts av köpare.

Läs mer
14 dec 2023

Visionen som ska få hela Surte att lyfta

Det stora industriområdet kring det gamla glasbruket i centrala Surte ska omvandlas till en blandby med upp till 700 bostäder, småskalig verksamhet, kultur och service. Familjen Sporre, ägare via Surte Lagerservice, har ansökt om planbesked för området med visionen att skapa en levande stadsdel där människor ska bo, arbeta och trivas året om.

Läs mer
2 jun 2023

Stadsbyggnadsnämnden positiva till bostadsprojektet i Lunden

Fiskaregårdens samägda fastighet Lunden 61:7 i Göteborg genomgår en detaljplanprocess som väntas möjliggöra ett bostadsprojekt om ett femtiotal lägenheter. Den 23 maj togs beslut om samråd i stadsbyggnadsnämnden som ställer sig positiva till projektet.

Läs mer
24 nov 2022

Fiskaregården tecknar hyresavtal med Samhall

Fiskaregården har tecknat ett femårigt hyresavtal med det statliga bolaget Samhall. Hyresavtalet avser en lokal om 460 kvm i Fiskaregårdens fastighet Herrgården 8 i Alingsås.

Läs mer
1 sep 2022

Fiskaregården och Brixly bygger Badis i Fjällbacka tillsammans

Fiskaregården och Brixly har ingått ett entreprenadavtal för uppförandet av bostadsprojektet Badis i Fjällbacka. Projektet är ett av Sveriges mest exklusiva bostadsprojekt innehållande sju paradvåningar alldeles intill havet.

Läs mer

Följ oss i sociala medier

Vi gillar att hålla kontakt med våra kunder och partners. Följ oss gärna i våra kanaler.

Instagram

Linkedin

Prata med oss

Mediakontakter

Magnus Clavegård

VD

0708–732000
magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Tomas Järund

KOMMUNIKATIONSANSVARIG

0704-455087
tomas.jarund@fiskaregarden.com