MENY STÄNG

Vi utvecklar fastigheter för framtiden

Våra projekt

Vi utvecklar bostäder likväl som kommersiella fastigheter och har alltid många spännande projekt på gång. Här hittar du ett axplock av aktuella, kommande och genomförda projekt.

AKTUELLT NU

Projekt i startgroparna

Badis

I den gamla badrestaurangen, Badis, i Fjällbacka uppför vi Brf Sandhagen. Totalt blir här sju exklusiva lägenheter, alla med majestätisk utsikt över Fjällbackas hamninlopp. Till varje lägenhet är en båtplats knuten som ligger i direkt anslutning till den nylagda kajen precis nedanför.

Läs mer

Kville Bräcke

Kville Bräcke utgör ett nytt erbjudande i Fjällbackas bostadsutbud. Med ledorden hållbart, modernt och underhållsfritt planerar vi 45 bostadsenheter fördelat på friliggande tomter och nyckelfärdiga hus.

Läs mer

Här bygger vi för framtiden

Kommande projekt

Studentbostäder i Lunden

Lunden är ett mycket trevligt område nära Redbergsplatsen i Göteborg. Här planerar vi ett bostadskomplex om ca 60 lägenheter. Detaljplanen har fått startbesked och kommer påbörjas Q3 2022. Vi har en ambition om att våra bostäder är redo för inflyttning till 2025.

Strandnära bostäder och en restaurang på Källö-Knippla

Vid det gamla varvsområdet på Källö-Knippla planerar vi 30-tal nya bostäder och restaurang. Ett havnära boende i fantastisk miljö. Här pågår just nu ett planarbete för att förverkliga vår vision.

PORTFOLIO

Det här har vi byggt


Fiskaregården

KÄLLÖ-KNIPPLA 2012

Fiskaregården var de första fastigheter vi uppförde på Källö-Knippla, Öckerö kommun. Längst upp på ön spanar nu dessa unika tvåplansvillor ut över havet.

Läs mer


Fiskaregränd

KÄLLÖ-KNIPPLA 2014

Fiskaregränd uppfördes alldeles bredvid Fiskaregården. Husen är byggda i New England-stil och stod klara 2014.

Läs mer


Röddeviga

KÄLLÖ-KNIPPLA 2016

Den utfasade skolan fick ett nytt liv när vi byggde om fastigheten till lägenheter med anslutning till öns naturskyddsområde.

Läs mer


Leopold

HJUVIK 2021

Hjuviks bryggväg ligger vid Lilla Varholmen, i Torslanda. På platsen för den gamla lanthandeln har vi bygg ett falurött flerfamiljshus i modern stil.

Läs mer


Bohus-Malmöns Pensionat

Bohus-Malmön 2021

På uppdrag av Bohus-Malmön Pensionat ombildade vi pensionatets uthyrningsbara stugor till en bostadsrättsförening

Läs mer