MENY STÄNG

Vi utvecklar fastigheter för framtiden

Våra projekt

Vi utvecklar bostäder likväl som kommersiella fastigheter och har alltid många spännande projekt på gång. Här hittar du ett axplock av aktuella, kommande och genomförda projekt.

AKTUELLT

Pågående projekt

Brf Sandhagen

Mitt i centrala Fjällbacka har vi uppfört brf Sandhagen bestående av sju exklusiva lägenheter, alla med majestätisk utsikt över Fjällbackas hamninlopp. Till varje lägenhet är en båtplats knuten som ligger i direkt anslutning till den nylagda kajen precis nedanför.

Läs mer

Tomtområde i Bräcke, Fjällbacka

Ett lugnt och harmoniskt tomtområde med panoramautsikt över skärgård och natur. Beläget på en hylla mitt emot Fjällbacka Golfklubb kan du här bygga ditt drömhus i en modern arkitektonisk miljö präglad av enplanslösningar och natursköna fasader.

Läs mer

Här bygger vi för framtiden

Kommande projekt

Surte Glasbruk

Surte Glasbruk, Ale kommun

Det stora industriområdet kring det gamla glasbruket i centrala Surte ska omvandlas till en blandby med upp till 700 bostäder, småskalig verksamhet, kultur och service. Området planeras med visionen att skapa en levande stadsdel där människor ska bo, arbeta och trivas året om.

Lunden, Göteborg

Flerbostadshus i Lunden, Göteborg

Vid Överstegatan inom stadsdelen Lunden i Göteborg planerar vi ett bostadskomplex om ca 60 mindre bostadslägenheter. Detaljplanen är i full gång där vi tillsammans med Göteborgs Stad och Tengbom Arkitekter lägger fokus på att säkerställa en god utformning av byggnaden.

Brattåsberget, Surte

Brattåsberget, Surte

Brattåsberget är ett skogsbeklätt berg mitt i Surte intill naturområdet Vättlefjäll. Här planerar vi för ca 60 bostadsenheter i radhusform som med sina smala huskroppar låter grönskan ta vid mellan varje hus. Grundläggning och placering av husen kommer att ske med mycket noga planering med minsta möjliga ingrepp i befintliga naturvärden. På detta vis skapas olika bostadsstorlekar, från ca 100 kvm till 150 kvm där de större hamnar längst ut i sluttningen och får ett luftigt och fritt läge i tre plan. Radhusen anpassas i längd till varje vald plats och kan variera mellan 2 och 5 bostäder i en radhuslänga.

Källö-Knippla

Strandnära bostäder och en restaurang på Källö-Knippla

Vid det gamla varvsområdet på Källö-Knippla planerar vi 30-tal nya bostäder och restaurang. Ett havnära boende i fantastisk miljö. Här pågår just nu ett planarbete för att förverkliga vår vision.

PORTFOLIO

Det här har vi byggt


Fiskaregården

KÄLLÖ-KNIPPLA 2012

Fiskaregården var de första fastigheter vi uppförde på Källö-Knippla, Öckerö kommun. Längst upp på ön spanar nu dessa unika tvåplansvillor ut över havet.

Läs mer


Fiskaregränd

KÄLLÖ-KNIPPLA 2014

Fiskaregränd uppfördes alldeles bredvid Fiskaregården. Husen är byggda i New England-stil och stod klara 2014.

Läs mer


Röddeviga

KÄLLÖ-KNIPPLA 2016

Den utfasade skolan fick ett nytt liv när vi byggde om fastigheten till lägenheter med anslutning till öns naturskyddsområde.

Läs mer


Leopold

HJUVIK 2021

Hjuviks bryggväg ligger vid Lilla Varholmen, i Torslanda. På platsen för den gamla lanthandeln har vi bygg ett falurött flerfamiljshus i modern stil.

Läs mer


Bohus-Malmöns Pensionat

Bohus-Malmön 2021

På uppdrag av Bohus-Malmön Pensionat ombildade vi pensionatets uthyrningsbara stugor till en bostadsrättsförening

Läs mer