MENY STÄNG

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners delar vår vision och är en viktig del i vår verksamhet. Genom långsiktiga relationer skapar vi också tryggare och bättre projekt.

Tillsammans utvecklar vi staden

Vi använder oss främst av lokala samarbetspartners och leverantörer. Det har så klart att göra med att det är enklare och för att vi vill stötta lokala företagare. Men vi tror också att människor som bor och verkar här förstår närområdets behov bättre och har en större känsla för vad som passar in och fungerar.

Annelie Drackner, Tengbom arkitekter

Annelie ritade Fiskaregårdens första hus och hon har varit med i de flesta projekt sedan dess. Hon började arbeta som arkitekt 1994 och hennes erfarenhet har gett henne en osviklig känsla för detaljer. En viktig del av Annelies arbete med Fiskaregården är att ta tillvara på det unika i varje plats där vi bygger, och med henne vid ritbordet blir varje hus därmed ett nytt kapitel i en större historia.

Fiskaregården vill alltid överträffa köparens förväntningar och det innebär att jag får stor frihet att skapa boendelösningar med det lilla extra.

ANNELIE DRACKNER
ARKITEKT SAR/MSA, TENGBOM ARKITEKTER

Elisabeth Högberg, Telja Redovisning

Elisabeth har mer än 20 års erfarenhet inom redovisning och har varit partner till Fiskaregården sedan 2020. Hon kom in när bolaget började ta riktig fart och det fanns ett behov att utveckla den ekonomiska strukturen. Med trygg hand sköter hon all redovisning för koncernens bolag och sätter, tillsammans med resten organisationen, ett hållbart arbetssätt för fortsatt tillväxt.

I ett tillväxtbolag som Fiskaregården är det viktigt med goda rutiner kring redovisning. Vi har ett tätt samarbete för att upprätthålla dessa vilket jag värdesätter.

Elisabeth Högberg
Telja redovisning

Andreas Pålsson, Fastighetsbyrån, Torslanda

Andreas har arbetat med oss sedan starten och är tidigt involverad i våra projekt. Han är faktiskt med redan när vi gör de första analyserna, då han ger råd kring bostadstyp, målgrupp och pris. Han delar också vår vision om vikten av god arkitektur och tillsammans ser vi till att säljmaterial och verktyg finns på plats för bästa resultat.

Helhetstänket är gediget hos Fiskaregården och inget lämnas åt slumpen. Att även alltid bli involverad i ett tidigt skede är en viktig ingrediens för ett framgångsrikt projekt.

Andreas Pålsson
Mäklare Fastighetsbyrån

FÖRETAG VI SAMARBETAR MED

Partners