MENY STÄNG

1 okt 2021

Fiskaregården blir delägare i Strömsdal Kök

Fiskaregården utvecklar sitt erbjudande och blir delägare i Strömsdal Kök och Interiör i Borås.
-Vi har redan en stark relation med Strömsdal som nu fördjupas med detta delägarskap. Med Strömsdals kvalitetsprodukter kan vi erbjuda en bättre helhetslösning till våra fastigheter och projekt, säger Magnus Clavegård, VD Fiskaregården.

Strömsdal Kök & Interiör tillverkar högklassiga kök-, bad- och förvaringsinteriörer. Bolaget startades 1928 i Borås och har en mångårig tradition inom träförädling. Tillverkning sker i den egna fabriken i Sjuhäradsbygden i Västergötland där allt görs från grunden av en erfaren och kunnig personal.

– Strömsdal är inne i en spännande utvecklingsfas. För att möta den ökade efterfrågan gör vi betydande investeringar i vår fabrik. Vi har även påbörjat ett varumärkesarbete för att bättre spegla det unika med företaget såsom kvalité, kundvård och hållbarhet. Här bidrar Fiskaregården med värdefull kompetens och engagemang, säger Patrik Näsström, VD Strömsdal Kök och Interiör.

Fiskaregården har en ambitiös expansionsplan med många spännande fastighetsprojekt på gång. I och med delägarskapet blir Strömsdal en prioriterad samarbetspartner.

– Våra samarbetspartners är en viktig del av vår verksamhet. Genom långsiktiga relationer skapar vi bättre projekt och fastigheter. Vi ser fram emot att utnyttja synergierna som finns i mellan bolagen än mer, säger Magnus Clavegård.

För mer info kontakta eller gå in på www.stromsdalkok.se:

Magnus Clavegård
VD
0708–732000
magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Tomas Järund
Kommunikationsansvarig
0704-45 50 87
tomas.jarund@fiskaregarden.com