MENY STÄNG

8 okt 2021

Fiskaregården förlänger hyresavtal med Swedish Hydro Solutions

Fiskaregården har förlängt hyresavtalet med det vattenreningsbolaget Swedish Hydro Solutions i den nyförvärvade fastigheten i Alingsås.

Det var i mars i år som Fiskaregården utökade sin fastighetsportfölj med fastigheterna Herrgården 8 och 10 som är belägna bredvid varandra i området Kristineholm precis intill E20 i Alingsås. Vid förvärvet hade fastigheten flera stabila hyresgäster såsom Swedish Hydro Solutions AB. Nu förlängs avtalet med företaget.

– Swedish Hydro Solutions är spännande och viktigt bolag för hållbar vattenrening, som vi är väldigt glada att samverka med. Genom en god dialog har vi haft möjlighet att möta deras behov och förse dem med lokaler som passar dem bättre i deras kraftiga tillväxt, säger Magnus Clavegård VD för Fiskaregården.

Swedish Hydro Solutions AB är en kunskapsbärare inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Med effektiva och hållbara metoder renar de smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader. De renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och vatten från fastighetsbyggen eller från infrastrukturprojekt som broar, järnvägar och vägar.

– Vi är tacksamma för Fiskaregårdens flexibilitet att möta våra nya önskemål utifrån den tillväxtfas vi befinner oss i. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Leo de Meere, VD Swedish Hydro Solution.

För mer info kontakta:

Magnus Clavegård
VD
0708–732000
magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Tomas Järund
Kommunikationsansvarig
0704-45 50 87
tomas.jarund@fiskaregarden.com