MENY STÄNG

31 aug 2022

Fiskaregården och Sabine Söndergaard ingår samarbete

Fiskaregården har inlett ett samarbete med Sabine Söndergaard. Genom sin stora erfarenhet av utvecklings- och tillväxtresor från olika organisationer får hon en rådgivande roll i den tillväxtfas Fiskaregården befinner sig i.

– Vi är väldigt glada över detta samarbete. Med Sabines nätverk, härliga personlighet och gedigna erfarenhet av bolagsbyggande kommer hon att vara en stor tillgång för vårt bolag. Vi hälsar henne varmt välkommen och ser fram emot att skapa nya möjligheter tillsammans, säger Magnus Clavegård, VD Fiskaregården.

Sabine är i grunden jurist och tog sin examen på Handelshögskolan i Göteborg 1997. Efter att ha arbetat som advokat i några år börjar hon intressera sig mer för klientens affär, bolagsbyggande och affärsstrategier. Genom åren har hon lett flertalet komplexa organisationer med fokus på förändring och utveckling, bland annat som VD för advokatfirman Glimstedt, VD för Göteborg & CO och styrelseordförande BK Häcken.

– Att få möjlighet att i en rådgivande roll jobba med Fiskaregården är både en utmaning och en inspiration. Ett expansivt ungt men gediget fastighetsbolag med rötter i Göteborg och med sunda värderingar hos ledningen. Bolaget har redan på kort tid nått framgång i flera komplexa och unika fastighetsprojekt och visionen om framtiden är tydlig och mycket spännande, säger Sabine Söndergaard.

Samarbetet påbörjas från och med den 1 september 2022.

För mer info kontakta:

Magnus Clavegård
VD
0708–732000
magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Sabine Södergaard
0722-46 38 30
sabine@sondergaard.se
https://www.linkedin.com/in/sabine-söndergaard