MENY STÄNG

22 dec 2020

Fiskaregården säljer logistikpark i Jönköping

Fiskaregården Investment AB säljer, tillsammans med HanssonGruppen, Vaggeryd logistikpark.  Fastigheten har en lokalyta på ca 38 000 kvadratmeter och en total markyta om 525 000 kvadratmeter. Köpare är Odd Molly International AB (publ) som avser utveckla fastigheten ytterligare.

Vaggeryd logistikpark är beläget längst E4:an söder om Jönköping. Idag har flera företag sin verksamhet i fastigheten bland annat Sortera Materials, Svea skog, Scandbio Veolia, Envytech Solutions och Wog Trä. Byggnaderna som omfattar både kontor, lager och produktion har en total lokalyta om ca 38 000 kvadratmeter. Den totala markytan är 525 000 kvadratmeter varvid 116 000 av dessa kommer att användas för uppförande av nya logistikbyggnader.   

– Vi är ett bolag med en tajt organisation som drivs av en ambitiös tillväxtplan. Att genomföra en affär i denna storlek möjliggör fortsatt expansion samt bevisar vad vi kan åstadkomma genom den kompetens och det engagemang som finns i vårt bolag. För oss är detta en milstolpe helt klart, säger Magnus Clavegård, VD Fiskaregården Investment AB.

Tillträdesdatum för affären skedde 15 december 2020.