MENY STÄNG

25 aug 2022

Fiskaregården utökar och förlänger hyresavtal med Swedish Hydro Solutions

Fiskaregården har förlängt hyresavtalet med hyresgästen Swedish Hydro Solutions i fastigheten Herrgården 8 i centrala Alingsås. Det nya avtalet löper på tre år och innefattar utökade lagerytor.

– Vi är glada att kunna tillgodose Swedish Hydro Solutions behov om utökade lokaler. Swedish Hydro Solutions är ett viktigt bolag för hållbar vattenrening, som vi är väldigt glada att samverka med, säger Magnus Clavegård VD för Fiskaregården.

Swedish Hydro Solutions AB verkar inom vattenrening samt långsiktigt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart förändringsarbete. Med effektiva och hållbara metoder renar de bland annat smutsigt läns- och dagvatten från markentreprenader. De renar även processvatten från gruvindustrin, från berg- och grustäkter och vatten från fastighetsbyggen eller från infrastrukturprojekt som broar, järnvägar och vägar.

– Det är alltid en utmaning med lokaler för företag som befinner sig i en tillväxtperiod som vi gör. Vi är tacksamma för Fiskaregårdens flexibilitet i frågan och ser fram emot ett vidare samarbete, säger Leo de Meere, VD Swedish Hydro Solution.

För mer info kontakta:

Magnus Clavegård
VD
0708–732000
magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Tomas Järund
Kommunikationsansvarig
0704-45 50 87
tomas.jarund@fiskaregarden.com