MENY STÄNG

25 maj 2022

Fiskaregården utökar sitt ägande i Strömsdal Kök & Interiör

Under hösten 2021 blev Fiskaregården delägare i Strömsdal Kök & Interiör. Nu utökas ägandet och Fiskaregården blir 30-procentig ägare av den exklusiva köks- och inredningstillverkaren.

Strömsdal Kök & Interiör tillverkar högklassiga köks-, bad- och förvaringsinteriörer. Bolaget startades 1928 i Borås och har en mångårig tradition inom träförädling. Alla produkter är närproducerade från den egna fabriken i Sjuhäradsbygden i Västergötland och tillverkas från grunden av erfaren och kunnig personal.  

– Strömsdal är ett fantastiskt bolag med en unik och hållbar produkt som bygger på att allt måttanpassas och byggs för hand utifrån kundens specifika önskemål. Till skillnad mot många av sina konkurrenter som massproducerar sina lösningar. Detta ligger i tiden och något vi vill vara del av, säger Magnus Clavegård, VD Fiskaregården.

Strömsdal är i ett expansionsskede där Fiskaregården blir en viktig part framöver och nu även tar plats i styrelsen.

– Vi är väldigt glada att ha Fiskaregården med på resan. Med sitt engagemang och erfarenhet kommer Fiskaregården bli delaktig i att utveckla affären och marknadsföra oss i nya kanaler. Ett första steg har varit att ta fram en ny hemsida som nu är lanserad, säger Patrik Näsström, VD Strömsdal Kök & Interiör.

För mer information:

Magnus Clavegård
VD
0708–732000
magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Patrik Näsström
VD, Strömsdal Kök & Interiör
0730-77 80 20
patrik.nasstrom@stromsdalkok.se
www.stromsdalkok.se