MENY STÄNG

17 dec 2021

Fiskaregården har ombildat del av pensionatet på Bohus Malmön till bostadsrätter

Fiskaregården har på uppdrag av Bohus-Malmön Pensionat ombildat pensionatets uthyrningsbara stugor till en bostadsrättsförening. Ombildningen påbörjades i våras, efter cirka 2 års detaljplanarbete, och slutfördes under hösten.

– Vi är väldigt glada att vi fick Patrik och Gunillas förtroende att driva denna ombildning som vi har stor erfarenhet av. Fiskaregården erbjuder fastighetsutveckling från ax till limpa, och en ombildning såsom denna ingår i det helhetsåtagandet. Vi är glada att affären blev så lyckad, säger Magnus Clavegård, VD Fiskaregården.

Bohus-Malmöns Pensionat ligger mitt ute i Bohusläns vackra kustlinje. Utöver pensionatets dryga hundra bäddar i dess hotelldel fanns tidigare 10 stugor för uthyrning. Dessa stugor fick Fiskaregården i uppdrag att ombilda till bostadsändamål. Resultatet blev en bostadsrättsförening bestående av totalt elva bostadsenheter. Detta då en ny stuga med två lägenheter tilläts uppföras och ersätta en befintlig äldre byggnad i direkt anslutning till resten av stugorna.

– Fiskaregården har varit väldigt engagerade och tillmötesgående genom hela projektet. Vi är väldigt nöjda med vad de har åstadkommit, säger Patrik Larsson och Gunilla Jakobsson, ägare av Bohus-Malmöns Pensionat.

Det finns ett stort intresse för Bohus Malmön och dess bostäder. De ombildade bostäderna såldes således innan de kom ut på marknaden. Försäljningen genomfördes av Alexander Gergils på Fastighetsbyrån.

För mer info kontakta:

Magnus Clavegård
VD
0708–732000
magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Tomas Järund
Kommunikationsansvarig
0704-45 50 87
tomas.jarund@fiskaregarden.com