MENY STÄNG

Sju exklusiva lägenheter alldeles intill havet

Brf Sandhagen

Mitt i centrala Fjällbacka uppför vi brf Sandhagen. Totalt blir här sju exklusiva lägenheter, alla med majestätisk utsikt över Fjällbackas hamninlopp. Till varje lägenhet är en båtplats knuten som ligger i direkt anslutning till den nylagda kajen precis nedanför.

Projektöversikt

FASTIGHETSFAKTA

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Boarea: 150-170 m²
Antal lägenheter: 7
Inflyttning: Q2 2024

SAMARBETSPARTNERS

Arkitekt: Tengbom arkitekter
Byggare: Brixly
Finansiering: Sparbanken Tanum

KONTAKTPERSON

Tomas Järund
0704-45 50 87
tomas.jarund@fiskaregarden.com

Med havet utanför dörren

Badis, Fjällbackas badrestaurang som funnits sen 1937, hade under sin storhetstid både Ingrid Bergman och societeten som lunchgäster. På samma historiska mark bygger vi bostadsrättsföreningen Sandhagen innehållande sju exklusiva lägenheter.

Läget kan inte bli bättre, omringat av mysiga Fjällbacka med vågskvalp utanför dörren. Här kommer alla våningar få en oslagbar utsikt då byggnadens första plan ligger 7,3 m över havet. Nästan samma avstånd som till havskanten.

EXTERIÖR

Unikt läge med bevarad arkitektur

Modern arkitektur i gammal stil

Den nya byggnadens arkitektur grundar sig i vad som var tidstypiskt för 1930-talet då den ursprungliga badrestaurangen uppfördes. Funkisprägeln är bevarad samt detaljer och material såsom vertikala motiv, stora glasytor utan spröjs, träinslag och flacka tak. Känslan av att byggnadskroppen är uppdelad på två volymer är bevarad med den södra delens rundade mittparti som var karaktäriserande för ursprungsbyggnaden.

INTERIÖR

Våra lägenheter

Illustrationer kan avvika från verkligheten.

Materialen i lägenheterna är valda med omsorg. Vi vill att de ska motsvara samma höga kvalitet som resten av byggnaden och dess exklusiva läge.

ANNELIE DRACKNER Arkitekt SAR/MSA, Tengbom Arkitekter

Exklusiv inredning

Den arkitektoniska funkisprägeln är genomgående utifrån och in. Kök och badrum inreds med en exklusiv svartbetsad faner med passande porslin och kakel. Denna premiuminredning är standard men här har du möjlighet att göra egna anpassningar på utseende och kulör tack vare våra val av leverantörer.

Det enkla livet

Fördelarna med att bo i en lägenhet är många. Att bara kunna dyka upp till ett uppvärmt boende året om och njuta av sitt hem är bara en av dem. Du behöver heller aldrig oroa dig för att gräsmattan är oklippt eller att fasaden behöver målas. För ska du bo i någon av dessa härliga enplanslägenheter så ska du också ha möjligheten att tillbringa så mycket tid du bara kan att njuta av utsikten. Eller ta en båttur för den delen, för till varje lägenhet finns en båtplats knuten.

OMGIVNINGAR

Vackraste skärgården

Ett levande samhälle

Fjällbacka har alltid varit västkustens pärla. Med den vackraste delen av kustens skärgård alldeles utanför och det tätbebyggda fiskesamhället med de bevarade kaptenshusen är känslan i detta samhälle något alldeles extra. Under senare år har dessutom restaurangutbudet utvecklats explosionsartat. Med stjärnkocken Thomas Sjögren på Stora Hotellet i spetsen finns idag 17 restauranger med olika koncept. Detta har också gjort att samhället lever sommar som vinter då vissa restauranger har öppet året om.

I Fjällbacka har du också möjlighet till ett aktivt liv. Inom 2 kilometer från din lägenhet finns en av Sveriges bästa golfbanor, tennis- och padelbana, gym och vandringsleder. Eller varför inte hyra kajak på kajakcentrat nedanför och utforska skärgården.


VID FRÅGOR, VÄNLIGEN KONTAKTA

Tomas Järund
Marknad- & kommunikationsansvarig, Fiskaregården
0704-45 50 87
tomas.jarund@fiskaregarden.com