MENY STÄNG

19 mar 2021

Ytterligare ett bostadsprojekt färdigställt av Fiskaregården

I villaområdet på Hjuviks bryggväg i Torslanda utanför Göteborg har Fiskaregården låtit uppföra Brf Leopold, ett flerfamiljshus innehållande elva moderna lägenheter. Byggnationen har pågått i ca ett års tid och inflyttning sker nu enligt tidsplan, detta trots rådande Corona pandemi.

– Vi är väldigt stolta över detta projekt. Trots den period vi befinner oss i har vi levererat en kvalitativ produkt helt enligt tidsplan till nöjda lägenhetstagare. Jag vill rikta ett stort tack till våra partners Tengbom Arkitekter, Hansson & Söner samt Strömsdal Kök som alla har varit väldigt engagerade och levererat i detta projekt, säger Magnus Clavegård, VD Fiskaregården Investment AB.

Projektet har genomsyrats av kvalitét, smarta funktioner och god design i fokus.

– Från utsidan har vi eftersträvat ett flerbostadshus som ska smälta in i den omgivande villabebyggelsen och valde därför träfasader och en monokrom färgsättning. Vår omtanke om materialval, ljusföring, siktlinjer och hur man kan röra sig mellan rummen har varit viktiga ingredienser för att skapa vackra bostäder som man trivs och vill bo kvar i länge, säger Annelie Drackner, arkitekt SAR/ MSA Tengbom.

Trots en sviktande nyproduktionsmarknad gick försäljningen av lägenheterna i snabb takt. Efter att ha satt spaden i marken i januari 2020 pågår nu inflyttning i den färdigställda byggnaden.

För mer Info:
Magnus Clavegård
VD
0708–732000
magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Tomas Järund
Kommunikationsansvarig
0704-45 50 87
tomas.jarund@fiskaregarden.com